Uusimmat viestit

Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä

Hullu Maja

Suurimmat-videopelivedonlyöntiuutiset-tänä-päivänä-videopelikauppa

Tällä hetkellä useat videopelien vedonlyöntiyrittäjät ja operaattorit saavat paljon julkisuutta eivätkä todellakaan oikeista syistä. Videopelivedonlyönnin myötä huolet niiden negatiivisesta vaikutuksesta tämän päivän pelaajien sukupolveen ovat huolestuttavia.

Tässä ovat nyt kaikkein suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset, jotka kiertävät ympäri maailmaa.

Vedonlyöntioperaattoreita syytetään lapsille mainostamisesta

Suurimmat-videopelivedonlyöntiuutiset-tänä-päivänä-Vedonlyöntioperaattoreita-syytetään-lapsille-mainostamisesta

Tuoreen tutkimuksen mukaan 28% videopelien vedonlyöjistä on alle 16-vuotiaita. Tämä pitää paikkaansa, alaikäiset lapset käyttävät satasia vedonlyöntiin ja jotkut käyttävät jopa tuhansia dollareita videopeliturnauksiin.

Useat vedonlyöntiyritykset ovat nyt syytösten kohteena, koska he ovat kohdistaneet toimiaan saadakseen lapsia lyömään enemmän vetoa. Suurin osa näistä yrityksistä käyttää sosiaalisen median verkkosivuja saadakseen lapset koukkuun vedonlyöntiin. He julkaisevat Twitter-mainoksia, jotka ovat markkinointisääntöjen vastaisia.

He ovat hyvin tietoisia siitä, että nämä lapset pitävät näistä videopeleistä todella paljon. He tietävät myös, että nämä lapset käyttävät tuhansia dollareita näihin videopeleihin.

Yksi tämän päivän pelatuimmista peleistä on Fortnite. Ihan äskettäin, heinäkuussa 2019, järjestettiin Fortnite World Cup. Sadat pelaajat ympäri maailmaa kokoontuivat Isoon Omenaan.

Pääpalkinnon rahasumma on uskomattomat 3 miljoonaa dollaria, ja 16-vuotias voitti kaiken sen. Se on hullua, mutta kuvittele sitä summaa vedonlyöntirahoja, jotka siitä syntyvät.

Dublin TD hoputtaa hallitusta laajentamaan pelinsisäisiä ostosääntöjä

Suurimmat-videopelivedonlyöntiuutiset-tänä-päivänä-Dublin-TD-hoputtaa-hallitusta-laajentamaan-pelinsisäisiä-ostosääntöjä

Irlantilainen Gael Noel Rock haluaa lisätä verkkopelien pelinsisäisiä ostoksia koskevia säännöksiä. Rock nosti esiin huolensa siitä, kuinka pelaajat käyttävät oikeaa rahaa uhkapelaamiseen ja vedonlyömiseen tunnetussa ”Grand Theft Auto V” videopelissä.

TD ei ole ainoa poliitikko, joka osoittaa olevansa huolissaan videopelien ostoista ja vedonlyömisestä. Suomen hallitus painostaa uhkapelimonopolia nopeuttaakseen pakollista henkilöllisyyden tunnistamista peliautomaateilla.

Ajatuksena on, että ennen kuin ihmiset pääsevät pelaamaan kolikkopeliautomaatteja, peliautomaatin on ensin tunnistettava heidät. Tämän taustalla on kasvava uhkapeliongelma peliautomaateilla.

Laittomat videopelivedonlyöntisivustot

Suurimmat-videopelivedonlyöntiuutiset-tänä-päivänä-Laittomat-videopelivedonlyöntisivustot

Aivan kuten verkkouhkapelaamisessa ja vedonlyömisessä verkossa, syndikaatit kohdistavat suosituksia videopelivedonlyöntiin. Monet raportit keskittyvät pelien sopimiseen verkossa, jotta voitettaisiin videopelivedonlyönneissä.

Esimerkiksi Australiassa pidätettiin kuusi henkilöä Counter Strike: Global Offensive pelin sopimisesta. Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta.

Varmista, että pysyt ajan tasalla näistä asioista, sillä ne tulevat vain kasvamaan. Pysy ajan tasalla. Ryhdy Hullu Majan tilaajaksi juuri nyt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

3 suurinta videopelien yhteiskunnallista kysymystä tänä päivänä

Hullu Maja

3-suurinta-videopelien-yhteiskunnallista-kysymystä-tänä-päivänä-mario-kannettava-tietokone

Videopelaaminen on maailmanlaajuista toimintaa kaiken ikäisille ihmisille kaikkialla maailmassa. Lapset, teini-ikäiset, nuoret ammattilaiset, aikuiset ja jopa eläkeläiset nauttivat videopeleistä. Videopeliteollisuus tuottaa tuloja miljardeja dollareita.

Me näemme, että joitakin suurimmista innovaatioista tapahtuu tämän liiketoiminnan alalla. On turvallista sanoa, että vuosia sitten videopelit saavuttivat aivan uuden tason, eikä se edes päättynyt siihen.

Kaikki tämä kuulostaa hyvältä, mutta aivan kuten useimmissa asioissa elämässä, tällä hauskalla ja kiinnostavalla toiminnalla on myös ruma puolensa.

Oletko tietoinen yhteiskunnallisista ongelmista, jotka juontavat juurensa videopeleistä?

Nämä ongelmat koskettavat miljoonia perheitä eri maissa. Joillakin on lyhytaikaisia ongelmia, kun taas toiset ovat joutuneet käymään tähän mennessä läpi pitkäaikaisia koettelemuksia. Valaistaksemme näitä asioita, meidän on puhuttava niistä ääneen ja myönnettävä niiden olemassaolo. Joten aloitetaanpa.

Videopeliriippuvuus

3-suurinta-videopelien-yhteiskunnallista-kysymystä-tänä-päivänä-Videopeliriippuvuus

Me aloitamme kaikkein suurimmasta ongelmasta. Videopeliriippuvuutta pidetään impulssinhallintahäiriönä. Ihmiset vain jatkavat tuntikausia pelaamista lakkaamatta. Ei ole väliä, onko heillä nälkä, laiminlyövätkö he koulua, eivät välitä työurastaan tai sulkevatko he jopa perheensä ulkopuolelle.

Jos he haluavat pelata, he pelaavat. Tähän riippuvuuteen ei liity laittomien tai päihdyttävien huumeiden käyttöä. Videopeliriippuvuus on samaa kuin patologinen uhkapelaaminen. Tämä ongelma vain rehottaa lasten keskuudessa. Videopeliriippuvuudella on pieniä ja suuria psykologisia ja fyysisiä vaikutuksia lapsiin, eivätkä ne ole positiivisia.

On monia syitä, miksi ihmiset joutuvat näille teille. Jotkut tekevät sen tyytyväisyyden vuoksi toiset paetakseen ongelmiaan. Se antaa ihmisille väärän tunteen onnistumisesta.

Useat organisaatiot taistelevat tämän ongelman kanssa. Yhdysvalloissa auttavat puhelinlinjat käsittelevät tätä asiaa. Videopeliriippuvuus oli vakavaa jo vuosia sitten, nykyisin se on riistäytymässä käsistä.

Videopelien vedonlyönti

3-suurinta-videopelien-yhteiskunnallista-kysymystä-tänä-päivänä-Videopelien-vedonlyönti

Videopelivedonlyönti on pääosin ollut suuntautunut nettikasinoille. Mutta nyt ihmiset voivat lyödä vetoa sadoista videopeliturnauksista, joita on käynnissä päivittäin. Aivan kuten pakonomaisen pelaamisenkin kanssa, on olemassa sellainen asia kuin pakonomainen videopelivedonlyönti.

Ihmiset käyttävät tuhansia dollareita päivittäin. Vahvalla halulla voittaa helppoa ja nopeaa rahaa he jatkavat vedonlyöntiä, vaikka ovat menettäneet jo omaisuuden. Videopelien vedonlyöntialustat tulevat vain saamaan lisää näkyvyyttä tulevina vuosina.

Verkkovideopelit viihdyttävät miljoonia pelaajia ympäri maailmaa. Pelottavaa on se, että suurin osa pelaajista ei ole edes täysi-ikäisiä. Ei ole epäilystäkään siitä, että alaikäiset lapset viehättyvät näistä vedonlyöntialustoista.

Laiton nettiuhkapelaaminen

3-suurinta-videopelien-yhteiskunnallista-kysymystä-tänä-päivänä-Laiton-nettiuhkapelaaminen

Etsi uusimpia uutisia laittomasta uhkapelaamisesta verkossa. Löydät varmasti paljon tuloksia. Uutistoimistot julkaisevat joka päivä päivityksiä laittomien rahapelitoimintojen keskeyttämisestä sekä verkossa että sen ulkopuolella. Suurin osa operoi verkossa.

Miljoonat ihmiset menettävät miljoonia dollareita osallistumalla tähän laittomaan toimintaan. Monilla näistä uhreista ei ole varaa pelata rahojansa.

On niin paljon tehtävää, jotta voidaan ratkaista, ei ainoastaan näitä tapauksia vaan niin monia muitakin. Jos vain pystyt, miksipä et osallistuisi millä tahansa keinolla.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Videopelivedonlyönti 101: vinkkejä ennen kuin lyöt vetoa

Hullu Maja

Videopelivedonlyönti-101-vinkkejä-ennen-kuin-lyöt-vetoa-punainen-joystick

Voit ansaita paljon rahaa videopelivedonlyönnistä. Hyvää ja helppoa rahaa. Mutta voit myös menettää paljon rahaa helposti ja nopeasti. Etenkin jos sinulla on virheellistä tietoa tärkeistä vihjeistä vedonlyöntiin verkossa.

Joten ennen kuin syötät luottokorttinumerosi tai talletat rahaa virtuaaliseen lompakkoosi, tiedä nämä asiat.

Käytä laillista nettivedonlyönnin tarjoajaa

Videopelien vedonlyönti tapahtuu pääasiassa verkossa. Et tarvitse vedonvälittäjää asettaaksesi näitä vetoja. Ensin sinun on varmistettava, että verkkosivusto, jota aiot käyttää videopelien vedonlyöntiin, on laillinen ja että se toimii laillisten ryhmien alla.

Videopelivedonlyönti-101-vinkkejä-ennen-kuin-lyöt-vetoa-Käytä-laillista-nettivedonlyönnin-tarjoajaa

Ennen kuin luot itsellesi tilin, varmista, että hyväksyt tietosuojakäytännön. Tässä asiakirjassa kerrotaan, että operaattori käyttää henkilökohtaisia tietojasi vain omiin palveluihinsa eikä mihinkään muuhun.

Tämä on tärkeää, sillä on ollut paljon ongelmia koskien laittomia vedonlyöntisivustoja videopeleille. Heidän toimintatapoihinsa kuuluu, että he kannustavat ihmisiä asettamaan rahansa vedonlyöntiin, ja kun peli on ohi, peli on ohi myös vedonlyöjille.

Katso suoratoistoa turnauksista

Useimmat videopeliturnaukset, joista lyöt vetoa, näytetään todennäköisesti suoratoistona verkossa. Tällä tavalla voit seurata toimintaa nähdäksesi voititko vai et. On ollut kaikenlaisia ongelmia, lähinnä mukana olevilla pelaajilla, jotka eivät ole saaneet palkintorahoja turnausten voittamisen jälkeen.

Näiden turnausten järjestäjät ovat paenneet paikalta välttääkseen maksamasta palkintorahoja. Vaikka et olisikaan pelaaja, varmista että näet kaikki tapahtumat, kun ne tapahtuvat.

Ole vastuullinen

Tämä koskee kaikkia alan yrityksiä, pelaajia, järjestäjiä, kehittäjiä ja tietenkin vedonlyöjiä. Kyseessä on oikea raha ja se houkuttelee paljon laitonta toimintaa.

Siksi on sinun ja meidän vastuullamme varmistaa, että laittomuuksille ei ole paikkaa e-urheilun alalla. Kun me sanomme vastuullinen, ole varovainen, kun lyöt vetoa ja maksa pois se, mitä olet velkaa.

Hyväksy se, että et aina tule voittamaan tässä. Joten oletko valmis lyömään vetoa? Kyllä olet.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Videopelit: e-urheilualan altavastaajat

Hullu Maja

Videopelit-e-urheilualan-altavastaajat-nainen-pelaa

Kun puhutaan e-urheilusta, saatat heti ajatella Dota 2:sta, Fortnitea, Counter-Strike: Global Offensivea (CS: GO), League of Legendsia, Overwatchia ja StarCraft II:a. Mutta e-urheilualalla on paljon enemmän videopelejä, jotka saavat paljon huomiota.

Tässä on joitakin videopelejä, joita pidetään e-urheilun altavastaajina.

World of Tanks

Videopelit-e-urheilualan-altavastaajat-world-of-tanks

Olet todennäköisesti joskus nähnyt yhden heidän YouTube-mainoksistaan. World of Tanks on tällä hetkellä yksi puhutuimmista moniverkkopeleistä. Pelin kulku on yksinkertainen. Ohjaat panssarivaunua ja tuhoat vihollisen panssarivaunuja voittaaksesi.

Mutta tietenkin pelissä on mekaniikkaa, asetuksia ja sääntöjä, joita sinun tulee noudattaa.

Mutta se on videopeli, jossa pelaat panssarivaununa. World of Tanks odottaa vielä suuren läpimurtonsa saamista vähintään 50:llä ympäri maailmaa pidetyllä turnauksella.

Hearthstone

Videopelit-e-urheilualan-altavastaajat-heartstone

Toinen verkkomestariteos Blizzardilta. Videopeliyhtiö tunnetaan parhaiten Dota 2:sta ja Overwatchista. Mutta asiaan, oletko koskaan ennen pelannut Hearthstonea?

Jos et, silloin me suosittelemme, että kokeilet sitä heti. Hearthstone on korttipeli, joka sijoittuu World of Warcraft universumiin. Jokaisen pelaajan tavoitteena on saada vietyä vastustajan terveysvoimat nollaan.

Se on tyypillinen vuoropohjainen korttipeli, mutta se todella suosittu miljoonien ihmisten harrastus. Maailmanlaajuisesti pelissä on järjestetty yli 800 turnausta. Voittajille on jaettu yli 18 miljoonan dollarin edestä rahapalkintoja.

FIFA 19

Videopelit-e-urheilualan-altavastaajat-fifa

Jotkut pelaajat olettavat, että NBA 2K on urheilupelien lajityypistä suosituin e-urheiluvideopeli. No, he ovat väärässä, koska NBA 2K ei ole listalla edes 20 parhaan joukossa.

FIFA 19 saa yhä enemmän ja enemmän suosiota e-urheilussa. Videopelin liigassa on tällä hetkellä yli 300 pelaajaa. Sen odotetaan kasvavan tulevina vuosina, etenkin kun FIFA 20 julkaisu on tulossa.

Oletko siis pelannut joitakin näistä peleistä? Jos et ole, sinun pitäisi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi

Hullu Maja

Parhaat-videopeliturnaukset-sinun-viihteeksesi-retro-joystick

Onko e-urheilu sinulle tuttua? Tarkalleen ottaen sitä kutsutaan elektroniseksi urheiluksi. Jotkut ihmiset luulevat sen tulevan sanoista ”Entertainment Sports” – ”Viihde Urheilu”, joka tavallaan sekin voisi toimia.

Suoraan sanottuna, e-urheilu on videopeliurheilua. Juuri niin, pelaajat ympäri maailmaa kilpailevat keskenään suosikkivideopeliensä kautta. Tässä puhutaan kymmenistä videopeleistä, ei vain yhdestä.

Vuonna 2017 tämän alan vuositulot olivat maailmanlaajuisesti mahtavat 655 miljoonaa dollaria. Vuonna 2018 tämä summa nousi 905 miljoonaan dollariin. Analyytikot ja pelaajat odottavat kyseisen summan vain kasvavan.

Nykyisin e-urheilu ei ole vain uusi urheilumuoto vaan myös viihdealusta. Verkon suoratoistovideoiden kautta ihmiset kaikkialla voivat seurata suurimpia e-urheilun turnauksia kotoa käsin.

Tällä hetkellä on muutama videopeli, joita pidetään eliittinä, kun puhutaan e-urheilusta. Viihde ei tule ainoastaan katsomalla näiden kilpailujen etenemistä. Et usko millaista vedonlyöntiaktiivisuus on näissä tapahtumissa.

Joten pidemmittä puheitta, tässä on suosituimpia videopeliturnauksia sinun viihde- ja vedonlyönti tarpeisiisi.

Fortnite World Cup

Parhaat-videopeliturnaukset-sinun-viihteeksesi-fortnite

Unreal Engine 4:n Fortnite on yksi tämän hetken suurimmista videopeleistä. Tämä kolmannen osapuolen pelinimike isännöi miljoonia pelaajia ympäri maailmaa. Fortniten ainutlaatuinen pelattavuus ja muotoilu saavat sen erottumaan muista.

Heinäkuussa 2019 järjestettiin Fortnite World Cup. Parhaimmista parhaat pelaajat kokoontuivat Arthur Ashe -stadionille Flushingiin, New Yorkiin kukistaakseen toisensa.  Tuhannet ihmiset kokoontuivat paikan päälle seuraamaan toimintaa. Miljoonat katsoivat sitä suoratoistolla ja vain yksi selvisi voittajaksi.

Kyle Giersdorf, joka tunnetaan verkossa nimellä Bugha, selvisi voittajana. Hän voitti 3 miljoonaa dollaria. Ja hän oli vain 16-vuotias.

Dota 2

Parhaat-videopeliturnaukset-sinun-viihteeksesi-dota

Ei ollut yllättävää, että Dota 2 menestyisi e-urheilussa paljon paremmin kuin edeltäjänsä Dota. Dota 2 -turnauksissa tarjolla olevien palkintorahojen summa on yli 200 000 000 dollaria. Pelaajia on yli 3 000 ympäri maailmaa ja turnauksia on järjestetty jo yli tuhat kappaletta.

Jos olet sitä mieltä, että käteispalkinnon summa turnauksessa on suuri, niin kuinka suurella summalla luulet ihmisten lyövän siitä vetoa? Dota 2 on ollut yksi tärkeimmistä e-urheilualan osista muutaman viime vuoden aikana.

On olemassa vedonlyöntisivustoja, joilla ihmiset voivat lyödä vetoa eri turnauksista.

Counter Strike: Global Offensive

Parhaat-videopeliturnaukset-sinun-viihteeksesi-counter-strike

CS on suosittu videopeli e-urheilussa. Tämä ensimmäisen persoonan ammuntapeli lyö Dota 2:en turnausten lukumäärissä laskettuna. CS: GO e-urheilu tapahtumia on järjestetty yli 4 000 maailmanlaajuisesti ja lisää on vain tulossa.

On myös monia verkkosivustoja, joilla voi juuri nyt lyödä vetoa CS: GO turnauksista.

Ei ole enää hullua huomata, että ihmiset ansaitsevat e-urheilulla miljoonia, joko pelaamalla tai lyömällä vetoa. Aivan kuten fyysinenkin urheilu, e-urheilu on massiivinen lähde viihteelle ja joillekin myös tulonlähde.

Jos haluat itse kokea osan toiminnasta, miksipä et vierailisi nyt joillakin e-urheilun vedonlyöntisivustoilla. Voit myös itse lyödä vetoa. Muista kuitenkin olla valppaana siellä vieraillessasi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Hullu Maja | 2012 - 2019 Tekijänoikeudet With Love Theme: Seek by ThemeInWP