Mainosta meidän kanssamme

Mainosta meidän kanssamme 3d animation - Mainosta meidän kanssamme

Me täällä Hullu Majassa olemme aina innostuneita työskentelemään muiden videopeliyritysten kanssa. Me haluamme, että tällä alalla olevat ystävämme saavat ansaitsemansa hetken ja tunnustuksen. Tästä syystä me kehotamme useampi yrityksiä MAINOSTAMAAN TÄNÄÄN MEIDÄN KANSSAMME.

Miten se toimii

Markkinointi- ja mainoskampanjoidemme avulla kohdistamme lyhyen ja pitkän aikavälin hyviä tuloksia kumppaneillemme. Meidän ensisijainen tarkoituksemme on luoda tietoutta tuotteesta, palvelusta tai brändistä. Me varmistamme, että kaikkia kampanjoita tukee perusteellinen markkinatutkimus.

Ennen kuin me laitamme nämä mainokset näkyville, me annamme sinulle – meidän kumppanillemme – mahdollisuuden tarkistaa ne kaikki. Näiden kampanjoiden menestyminen perustuu yhteistyöhön eikä yksipuoliseen asiantuntemukseen.

Me olemme tietoisia siitä, että sinulla on yleisöstäsi sellaisia näkemyksiä, joita meillä ei ole. Joten miksipä emme yhdistäisi kaikkia tietoja, kaikkea dataa ja käytettävissä olevia resursseja varmistaaksemme edistymisen?

Missä me jaamme mainoksia

Jo meidän verkkoyhteisömme on yksistään suuri yleisö videopelimainoksille. Meidän verkkoyhteisömme koostuu yli 30 000 ihmisestä ympäri maailmaa. Tämä määrä on pieni verrattuna sinun mielessäsi olevan yleisön määrään, mutta se on hyvä alku.

Me mainostamme pääasiassa verkkolehtemme kautta lukijoillemme. Se on kannattavaa, koska me mainostamme vain videopeli- ja tekniikkatuotteita sekä palveluita ja tuotemerkkejä. Joten sinun ei tarvitse viettää tunteja rakentaen alustaa sinun kohdeyleisöllesi.

Me mainostamme myös sosiaalisen median tileillämme, sillä nämä verkkosivustot ovat olennainen osa tämän päivän markkinointistandardeja. Me varmistamme, että jokainen kampanja on huomiota herättävä ja erottuva.

Meidän verkkoyhteisömme on tärkeä voimavara mainoksille, koska yhteisömme jäsenet jakavat pyytämättäkin kaikkea mitä me julkaisemme. Kuten sanottu, meidän yhteisössämme on yli 30 000 jäsentä, kuvittele kaikki sitoutuminen, jonka me saamme heidän avullaan.

Mitä me esittelemme

Me olemme mukanasi koko prosessin ajan aivoriihivaiheesta lähtien mitataksemme mainostesi tuottamaa sitoutumista koskevia tietoja. Me seuraamme liikennetilastoja, sosiaalisen median oivalluksia ja sitoutumista.

Nämä tiedot auttavat meitä selvittämään mikä toimii ja mikä ei. Mutta niin paljon kuin vain on mahdollista, me haluamme osua oikeaan tavoitteeseen tuotemerkkiäsi koskevassa alkuperäisessä kampanjassamme.

Keskustele meidän kanssamme

Ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi syvällisen mainosprosessin, joka meillä on tarjota. Me emme kaihda kaikkia yksityiskohtia, jotka auttavat sinua tekemään tietoisen päätöksen.