Ryhdy meille kirjoittajaksi

Ryhdy meille kirjoittajaksi cyberpunk - Ryhdy meille kirjoittajaksi

Videopeliteollisuus täällä Yhdysvalloissa on valtavaa. Maailmanlaajuisesti videopeliteollisuus on toisella tasolla, kysy meiltä vaikka uudelleen vuonna 2077 kun ”Cyberpunk 2077” julkaistaan. Joka tapauksessa, kun puhutaan videopeleistä, tapahtuu niin paljon sellaista mistä kirjoittaa, puhua, väitellä ja keskustella.

Täällä Hullu Majassa meidän tehtävänämme on tarjota, jos ei kaikille, niin ainakin suurimmalle osalle suurimpia ja tärkeimpiä aiheita alalta. Esimerkiksi jotkut suurimmista videopelijulkaisuista tapahtuvat vuosien 2019 ja 2020.

Lisäksi on spekulaatioita siitä, että PlayStation 5 olisi tulossa. Juuri nyt me voimme vain odottaa.

Hullu Maja -verkkolehti

Me emme ole tyypillinen ‘yhden pysähdyksen’ julkaisu, joka kertoo sinulle lyhyesti kaiken alalla tapahtuvan. Hullu Maja on lehti, joka julkaisee kollektiivisesti jännittävää ja samalla mielenkiintoista sisältöä tuhansille lukijoille.

Me käsittelemme videopeliteollisuuden viimeisimpiä kehityksiä, julkaisuja ja jopa ongelmia. Ideat, joista kirjoittaa, alkavat kasaantua ja me tarvitsemme sinun apuasi.

Mistä kirjoittaa?

Lyhyt vastaus, jonka voimme sinulle antaa on: kirjoita videopeleistä. Mutta se on hieman epäselvä aihe, koska kuten sanottu, sillä alueella tapahtuu niin paljon. Joten jaetaan se kohde aiheisiin, joita me haluamme käsitellä enemmän.

Videopelien vedonlyönti

Me emme puhu täällä nettikasinoista tai mistään nettipelaamisen muodoista. Tällä hetkellä eri videopelinimikkeillä on käynnissä reaaliaikaista vedonlyöntiä.

Oletko kuullut e-urheilun vedonlyönnistä? Ihmiset lyövät oikealla rahalla vetoa videopeliturnauksista kuten Halo, Apex Legends, Call of Duty (World League), NBA 2K, Overwatch, Dota 2 ja monista muista turnauksista.

Me emme puhu vain sadoista dollareista. Puhumme tuhansista ja kyllä, jopa miljoonista.

Tämä aihe on yksi niistä, joita me haluamme tuoda esille tulevina kuukausina verkkolehdessämme. Me haluamme tarjota perspektiiviä vedonlyöntiin eri puolilta, kuten vedonlyöntipuolelta, pelipuolelta sekä vedonlyöntialustojen järjestäjiltä.

Hae heti

Jos olet kiinnostunut, voit lähettää hakemuksesi sähköpostiosoitteemme lance@hullumaja.comkautta. Jokaista hakemusta varten me tarvitsemme yhden minuutin videoesittelyn, kirjoittajan ansioluettelon ja joitakin näytteitä töistä.

Arvioinnin tekemiseen menee kaksi arkipäivää. Haluamme palkata vähintään 10 kirjoittajaa liittymään Hullu Majaan. Hae jo tänään. Odotamme työskentelyä sinun kanssasi.