Videopelit: e-urheilualan altavastaajat

Hullu Maja
Read Time1 Minute, 16 Second

Videopelit e urheilualan altavastaajat nainen pelaa - Videopelit: e-urheilualan altavastaajat

Kun puhutaan e-urheilusta, saatat heti ajatella Dota 2:sta, Fortnitea, Counter-Strike: Global Offensivea (CS: GO), League of Legendsia, Overwatchia ja StarCraft II:a. Mutta e-urheilualalla on paljon enemmän videopelejä, jotka saavat paljon huomiota.

Tässä on joitakin videopelejä, joita pidetään e-urheilun altavastaajina.

World of Tanks

Videopelit e urheilualan altavastaajat world of tanks - Videopelit: e-urheilualan altavastaajat

Olet todennäköisesti joskus nähnyt yhden heidän YouTube-mainoksistaan. World of Tanks on tällä hetkellä yksi puhutuimmista moniverkkopeleistä. Pelin kulku on yksinkertainen. Ohjaat panssarivaunua ja tuhoat vihollisen panssarivaunuja voittaaksesi.

Mutta tietenkin pelissä on mekaniikkaa, asetuksia ja sääntöjä, joita sinun tulee noudattaa.

Mutta se on videopeli, jossa pelaat panssarivaununa. World of Tanks odottaa vielä suuren läpimurtonsa saamista vähintään 50:llä ympäri maailmaa pidetyllä turnauksella.

Hearthstone

Videopelit e urheilualan altavastaajat heartstone - Videopelit: e-urheilualan altavastaajat

Toinen verkkomestariteos Blizzardilta. Videopeliyhtiö tunnetaan parhaiten Dota 2:sta ja Overwatchista. Mutta asiaan, oletko koskaan ennen pelannut Hearthstonea?

Jos et, silloin me suosittelemme, että kokeilet sitä heti. Hearthstone on korttipeli, joka sijoittuu World of Warcraft universumiin. Jokaisen pelaajan tavoitteena on saada vietyä vastustajan terveysvoimat nollaan.

Se on tyypillinen vuoropohjainen korttipeli, mutta se todella suosittu miljoonien ihmisten harrastus. Maailmanlaajuisesti pelissä on järjestetty yli 800 turnausta. Voittajille on jaettu yli 18 miljoonan dollarin edestä rahapalkintoja.

FIFA 19

Videopelit e urheilualan altavastaajat fifa - Videopelit: e-urheilualan altavastaajat

Jotkut pelaajat olettavat, että NBA 2K on urheilupelien lajityypistä suosituin e-urheiluvideopeli. No, he ovat väärässä, koska NBA 2K ei ole listalla edes 20 parhaan joukossa.

FIFA 19 saa yhä enemmän ja enemmän suosiota e-urheilussa. Videopelin liigassa on tällä hetkellä yli 300 pelaajaa. Sen odotetaan kasvavan tulevina vuosina, etenkin kun FIFA 20 julkaisu on tulossa.

Oletko siis pelannut joitakin näistä peleistä? Jos et ole, sinun pitäisi.

thumbs up - Videopelit: e-urheilualan altavastaajat 0 thumbs down - Videopelit: e-urheilualan altavastaajat 0
happy - Videopelit: e-urheilualan altavastaajat
Happy
0 %
sad - Videopelit: e-urheilualan altavastaajat
Sad
0 %
excited - Videopelit: e-urheilualan altavastaajat
Excited
0 %
sleepy - Videopelit: e-urheilualan altavastaajat
Sleppy
0 %
angry - Videopelit: e-urheilualan altavastaajat
Angry
0 %
surprise - Videopelit: e-urheilualan altavastaajat
Surprise
0 %
Next Post

Videopelivedonlyönti 101: vinkkejä ennen kuin lyöt vetoa

Voit ansaita paljon rahaa videopelivedonlyönnistä. Hyvää ja helppoa rahaa. Mutta voit myös menettää paljon rahaa helposti ja nopeasti. Etenkin jos sinulla on virheellistä tietoa tärkeistä vihjeistä vedonlyöntiin verkossa. Joten ennen kuin syötät luottokorttinumerosi tai talletat rahaa virtuaaliseen lompakkoosi, tiedä nämä asiat. Käytä laillista nettivedonlyönnin tarjoajaa Videopelien vedonlyönti tapahtuu pääasiassa verkossa. […]
Videopelivedonlyönti-101-vinkkejä-ennen-kuin-lyöt-vetoa-punainen-joystick