Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä

Hullu Maja
0 0
Read Time1 Minute, 33 Second

Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä videopelikauppa - Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä

Tällä hetkellä useat videopelien vedonlyöntiyrittäjät ja operaattorit saavat paljon julkisuutta eivätkä todellakaan oikeista syistä. Videopelivedonlyönnin myötä huolet niiden negatiivisesta vaikutuksesta tämän päivän pelaajien sukupolveen ovat huolestuttavia.

Tässä ovat nyt kaikkein suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset, jotka kiertävät ympäri maailmaa.

Vedonlyöntioperaattoreita syytetään lapsille mainostamisesta

Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä Vedonlyöntioperaattoreita syytetään lapsille mainostamisesta - Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä

Tuoreen tutkimuksen mukaan 28% videopelien vedonlyöjistä on alle 16-vuotiaita. Tämä pitää paikkaansa, alaikäiset lapset käyttävät satasia vedonlyöntiin ja jotkut käyttävät jopa tuhansia dollareita videopeliturnauksiin.

Useat vedonlyöntiyritykset ovat nyt syytösten kohteena, koska he ovat kohdistaneet toimiaan saadakseen lapsia lyömään enemmän vetoa. Suurin osa näistä yrityksistä käyttää sosiaalisen median verkkosivuja saadakseen lapset koukkuun vedonlyöntiin. He julkaisevat Twitter-mainoksia, jotka ovat markkinointisääntöjen vastaisia.

He ovat hyvin tietoisia siitä, että nämä lapset pitävät näistä videopeleistä todella paljon. He tietävät myös, että nämä lapset käyttävät tuhansia dollareita näihin videopeleihin.

Yksi tämän päivän pelatuimmista peleistä on Fortnite. Ihan äskettäin, heinäkuussa 2019, järjestettiin Fortnite World Cup. Sadat pelaajat ympäri maailmaa kokoontuivat Isoon Omenaan.

Pääpalkinnon rahasumma on uskomattomat 3 miljoonaa dollaria, ja 16-vuotias voitti kaiken sen. Se on hullua, mutta kuvittele sitä summaa vedonlyöntirahoja, jotka siitä syntyvät.

Dublin TD hoputtaa hallitusta laajentamaan pelinsisäisiä ostosääntöjä

Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä Dublin TD hoputtaa hallitusta laajentamaan pelinsisäisiä ostosääntöjä - Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä

Irlantilainen Gael Noel Rock haluaa lisätä verkkopelien pelinsisäisiä ostoksia koskevia säännöksiä. Rock nosti esiin huolensa siitä, kuinka pelaajat käyttävät oikeaa rahaa uhkapelaamiseen ja vedonlyömiseen tunnetussa ”Grand Theft Auto V” videopelissä.

TD ei ole ainoa poliitikko, joka osoittaa olevansa huolissaan videopelien ostoista ja vedonlyömisestä. Suomen hallitus painostaa uhkapelimonopolia nopeuttaakseen pakollista henkilöllisyyden tunnistamista peliautomaateilla.

Ajatuksena on, että ennen kuin ihmiset pääsevät pelaamaan kolikkopeliautomaatteja, peliautomaatin on ensin tunnistettava heidät. Tämän taustalla on kasvava uhkapeliongelma peliautomaateilla.

Laittomat videopelivedonlyöntisivustot

Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä Laittomat videopelivedonlyöntisivustot - Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä

Aivan kuten verkkouhkapelaamisessa ja vedonlyömisessä verkossa, syndikaatit kohdistavat suosituksia videopelivedonlyöntiin. Monet raportit keskittyvät pelien sopimiseen verkossa, jotta voitettaisiin videopelivedonlyönneissä.

Esimerkiksi Australiassa pidätettiin kuusi henkilöä Counter Strike: Global Offensive pelin sopimisesta. Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta.

Varmista, että pysyt ajan tasalla näistä asioista, sillä ne tulevat vain kasvamaan. Pysy ajan tasalla. Ryhdy Hullu Majan tilaajaksi juuri nyt.

happy - Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä
Happy
0 %
sad - Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä
Sad
0 %
excited - Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä
Excited
0 %
sleepy - Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä
Sleppy
0 %
angry - Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä
Angry
0 %
surprise - Suurimmat videopelivedonlyöntiuutiset tänä päivänä
Surprise
0 %