Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi

Hullu Maja
Read Time2 Minute, 5 Second

Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi retro joystick - Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi

Onko e-urheilu sinulle tuttua? Tarkalleen ottaen sitä kutsutaan elektroniseksi urheiluksi. Jotkut ihmiset luulevat sen tulevan sanoista ”Entertainment Sports” – ”Viihde Urheilu”, joka tavallaan sekin voisi toimia.

Suoraan sanottuna, e-urheilu on videopeliurheilua. Juuri niin, pelaajat ympäri maailmaa kilpailevat keskenään suosikkivideopeliensä kautta. Tässä puhutaan kymmenistä videopeleistä, ei vain yhdestä.

Vuonna 2017 tämän alan vuositulot olivat maailmanlaajuisesti mahtavat 655 miljoonaa dollaria. Vuonna 2018 tämä summa nousi 905 miljoonaan dollariin. Analyytikot ja pelaajat odottavat kyseisen summan vain kasvavan.

Nykyisin e-urheilu ei ole vain uusi urheilumuoto vaan myös viihdealusta. Verkon suoratoistovideoiden kautta ihmiset kaikkialla voivat seurata suurimpia e-urheilun turnauksia kotoa käsin.

Tällä hetkellä on muutama videopeli, joita pidetään eliittinä, kun puhutaan e-urheilusta. Viihde ei tule ainoastaan katsomalla näiden kilpailujen etenemistä. Et usko millaista vedonlyöntiaktiivisuus on näissä tapahtumissa.

Joten pidemmittä puheitta, tässä on suosituimpia videopeliturnauksia sinun viihde- ja vedonlyönti tarpeisiisi.

Fortnite World Cup

Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi fortnite - Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi

Unreal Engine 4:n Fortnite on yksi tämän hetken suurimmista videopeleistä. Tämä kolmannen osapuolen pelinimike isännöi miljoonia pelaajia ympäri maailmaa. Fortniten ainutlaatuinen pelattavuus ja muotoilu saavat sen erottumaan muista.

Heinäkuussa 2019 järjestettiin Fortnite World Cup. Parhaimmista parhaat pelaajat kokoontuivat Arthur Ashe -stadionille Flushingiin, New Yorkiin kukistaakseen toisensa.  Tuhannet ihmiset kokoontuivat paikan päälle seuraamaan toimintaa. Miljoonat katsoivat sitä suoratoistolla ja vain yksi selvisi voittajaksi.

Kyle Giersdorf, joka tunnetaan verkossa nimellä Bugha, selvisi voittajana. Hän voitti 3 miljoonaa dollaria. Ja hän oli vain 16-vuotias.

Dota 2

Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi dota - Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi

Ei ollut yllättävää, että Dota 2 menestyisi e-urheilussa paljon paremmin kuin edeltäjänsä Dota. Dota 2 -turnauksissa tarjolla olevien palkintorahojen summa on yli 200 000 000 dollaria. Pelaajia on yli 3 000 ympäri maailmaa ja turnauksia on järjestetty jo yli tuhat kappaletta.

Jos olet sitä mieltä, että käteispalkinnon summa turnauksessa on suuri, niin kuinka suurella summalla luulet ihmisten lyövän siitä vetoa? Dota 2 on ollut yksi tärkeimmistä e-urheilualan osista muutaman viime vuoden aikana.

On olemassa vedonlyöntisivustoja, joilla ihmiset voivat lyödä vetoa eri turnauksista.

Counter Strike: Global Offensive

Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi counter strike - Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi

CS on suosittu videopeli e-urheilussa. Tämä ensimmäisen persoonan ammuntapeli lyö Dota 2:en turnausten lukumäärissä laskettuna. CS: GO e-urheilu tapahtumia on järjestetty yli 4 000 maailmanlaajuisesti ja lisää on vain tulossa.

On myös monia verkkosivustoja, joilla voi juuri nyt lyödä vetoa CS: GO turnauksista.

Ei ole enää hullua huomata, että ihmiset ansaitsevat e-urheilulla miljoonia, joko pelaamalla tai lyömällä vetoa. Aivan kuten fyysinenkin urheilu, e-urheilu on massiivinen lähde viihteelle ja joillekin myös tulonlähde.

Jos haluat itse kokea osan toiminnasta, miksipä et vierailisi nyt joillakin e-urheilun vedonlyöntisivustoilla. Voit myös itse lyödä vetoa. Muista kuitenkin olla valppaana siellä vieraillessasi.

thumbs up - Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi 0 thumbs down - Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi 0
happy - Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi
Happy
0 %
sad - Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi
Sad
0 %
excited - Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi
Excited
0 %
sleepy - Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi
Sleppy
0 %
angry - Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi
Angry
0 %
surprise - Parhaat videopeliturnaukset sinun viihteeksesi
Surprise
0 %
Next Post

Videopelit: e-urheilualan altavastaajat

Kun puhutaan e-urheilusta, saatat heti ajatella Dota 2:sta, Fortnitea, Counter-Strike: Global Offensivea (CS: GO), League of Legendsia, Overwatchia ja StarCraft II:a. Mutta e-urheilualalla on paljon enemmän videopelejä, jotka saavat paljon huomiota. Tässä on joitakin videopelejä, joita pidetään e-urheilun altavastaajina. World of Tanks Olet todennäköisesti joskus nähnyt yhden heidän YouTube-mainoksistaan. World […]
Videopelit-e-urheilualan-altavastaajat-nainen-pelaa